KAJ JE BIOKROG?

Večina nevšečnosti se prične z dolgotrajnimi procesi in signali, ki v začetku ne kažejo nobenih simptomov, toda počasi in vztrajno se stopnjujejo spremembe v delovanju organizma.

Biokrog

je izjemen pripomoček, s pomočjo katerega se v telesu ponovno vzpostavi pretok življenjske energije, kar pozitivno vpliva na mišično sprostitev in s tem odpravo glavobola, napetosti in vseh energetskih blokad, za katere niti ne vemo, da jih imamo.

Terapija z BIOKROG-om temelji na postopni odpravi bolezenskih znakov in vzrokov za njen nastanek. Vpliv terapije je zelo subtilne narave.

BIOKROG_ENERGIJSKI VPLIV_ZDRAV ORGANIZEM

Delovanje Biokroga


Z BIOKROG-om povežete spodnji in zgornji del hrbtenice ter levo in desno možgansko hemisfero preko medeninastih ekranov in bakrenih elektrod, ki ju držite v rokah. Medeninasta zaslona delujeta na telo kot antena za zajemanje in sevanje energije, medtem ko bakreni elektrodi vzpostavljata stik z akupresurnimi točkami na rokah. S povezavo se aktivirajo procesi vzpodbujanja elektromagnetnega valovanja in razporejanja nakopičene-zastale energije, ki je v organizmu nastala zaradi preteklih stresnih izkušenj. Povezava je za organizem naraven način zagotavljanja pretočnosti - sprejel bo tiste informacije, ki jih potrebuje za povrnitev v prvotno stanje.


Namen uporabe BIOKROG-a je sprostitev napetosti mišičnega tkiva in živčnega sistema. Vzpostavi se ravnovesje organizma in se poveča pretok vitalne življenjske energije. To je osnova za popravek informacijskega sistema organizma. Z vzpostavljeno povezavo različnih delov telesa, torej zajame kompletno telo.


Z redno uporabo BIOKROG-a dosežete izjemne učinke pri odpravi številnih motenj v delovanju organizma ter vzrokov za njihov nastanek. Terapija z BIOKROG-om je edinstvena, saj deluje brez zunanje prisotnosti druge osebe, elektrike in kakršnegakoli zunanjega dejavnika.
BIOKROG poveže različne dele telesa in s tem vzpodbudi kroženje energije – Naravno inteligenco telesa.

Polarnost – nasprotna si pola + in -

Zemlja ima severni in južni pol, dan je sestavljen iz dneva in noči, človek je ženskega in moškega spola, nasprotni si poli so tudi visoko in nizko, črno in belo, tako lahko še nadaljujemo v nedogled. Popolnoma enako velja za človeško telo. Vsak del telesa ima levo in desno stran, spodnji in zgornji del., torej tudi vsak organ ali sistem organizma ima svoja pola, ki se izražata kot celota. En pol ima pozitiven naboj, drugi negativen. Ko se malce ozremo okoli ali pomislimo na karkoli, vedno najdemo nasprotja. Vsako celoto tvorita dva nasprotna si pola, tako kot kovanec predstavljata dve različni plati, pa je še vedno isti kovanec.

Za ilustracijo si poglejmo magnet. Za magnet vemo, da ima severni in južni pol, ki sta vsak sebi nasprotna si pola. Magnetna pola lahko obstajata samo kot par. Magnet sam po sebi ne kaže svoje energije, ko pa mu približamo kos železa, se le-ta sprimeta; torej med njima obstaja privlačna sila-vez, ki je ne vidimo in je ne zaznamo s čutili. Eden teh dveh materialov ima pozitiven, drugi negativen pol. Iz tega lahko ugotovimo, da sta oba predmeta magneta. Izraz te sile vidimo kot privlačnost.

Iz prakse je znano, da ko poskušamo združiti magneta z njegovima deloma, ki imata enak naboj, torej pozitiven (+) in pozitiven (+) ali negativen (-) in negativen (-), se le-ta odbijata. Med njima se ustvari odbojna sila-napetost. Če ju spustimo, se bo eden od magnetov obrnil, si poiskal nasprotni si pol drugega in magneta se bosta sprijela. Sila privlačnosti se izrazi v spoju pozitivnega dela enega magneta in negativnega pola drugega magneta. To razumemo kot sprostitev energije. V tem trenutku smo iz dveh magnetov dobili enega, in če sta magneta enako velika in s približno isto močjo, dobimo nov magnet dvojne velikosti s povečano močjo.
Ko opazujemo kompas, magnetna igla zaradi vpliva zemeljske magnetne sile kaže severni magnetni pol planeta. Če kompasu približamo magnet (naravni ali tehnični), se igla prične obračati in del magnetne igle, ki je prej kazal proti magnetnem severu zemlje, se prične obračati proti severnemu polu magneta. Tudi v tem primeru je vpliv magneta na iglo neviden, vidimo samo posledico delovanja kot gibanje igle v odnosu na polarnost magneta in magnetne igle.

 

Sprostitveni in napetostni krog

DIAGRAM POLARNOSTI BIOKROG

Tudi človeški organizem lahko imenujemo magnet in istočasno prevodnik električne energije. Ko so energetske poti proste, energija neovirano teče. Takšno stanje imenujemo fizično in psihično uravnovešen organizem. Če temu ni tako, se pojavijo slabo prepustne energetske poti v organizmu ali energetske blokade. Če je pretok energije blokiran, so elektromagnetne poti slabo propustne ali pa energija prehitro kroži. Naše telo to zaznava kot bolečina, nelagodje, lahko tudi kot bolezensko stanje.

Kot v zgoraj omenjenem primeru delovanja privlačnosti ali odbojnosti magnetov, na enak način potekajo tudi procesi v človeškem telesu.

S povezavo v sprostitveni krog povežemo vse nasprotne si pole delov telesa in z energijo lastnega telesa v pogon spravimo blokirano magnetno energijo, vzpodbudimo elektromagnetno valovanje. Blokirana energija se sprosti in napetosti v telesu se pričnejo sproščati, frekvenca možganov se zmanjša, srčni utrip se uravna na normalno število udarcev v minuti. Zaznava srčnega utripa in prijetno mravljinčenje v posameznih delih telesa je najbolj pogost znak sproščanja energije v organizmu. Rezultat te povezave je zmanjšanje fizičnega in psihičnega stresa, kvaliteta spanca se občutno dvigne že po prvi samoterapiji, umirijo se misli in občutek miru se nadaljuje še v naslednji dan.
V sprostitvenem krogu smo povezali dva nasprotna si pola, to je podobno, kot če povežemo dva pola akumulatorja preko žic z žarnico. Žarnica zasveti šele takrat, ko jo povežemo z virom energije, to je z akumulatorjem. Akumulator služi namenu žarnice, žarnica s svetlobo pa nam.


V povezavi enakih si polov ( + in +; - in -) delov telesa se z BIOKROG-om povežemo v napetostni krog. S to povezavo v organizmu ustvarjamo napetost in delom telesa, ki so bili fizično poškodovani ali po operativnih posegih dajemo možnost bistveno hitrejšega celjenja odprtih ran, odrgnin, opeklin... Na psihični ravni se lahko pojavi napetost, vznemirjenje, razdražljivost, koncentracija lahko malce popusti, vendar je takšno stanje zelo kratkotrajno. Začeti proces obnove fizične poškodbe se bistveno pospeši, živčni sistem pa se zelo hitro uravnovesi in se vrne v prvotno stanje.

S povezovanjem nasprotnih si polov (+ in -) v SPROSTITVENEM KROGU z BIOKROG-om uravnotežite telo in s tem dosežete številne pozitivne učinke:

 • odpravite stres,
 • izboljšate spanec in odpravite nespečnost,
 • utrujenost in glavobol bosta postala preteklost,
 • pomirite um – zmanjšate anksioznost, tesnobnost
 • povečate vitalnost in odpornost imunskega sistema,
 • umirite živčni sistem,
 • iz telesa izločite toksine in parazite-razstrupljanje organizma,
 • izboljšate cirkulacijo krvi v telesu,
 • uravnate delovanje žlez z notranjim izločanjem,
 • odpravite krčne žile,
 • preprečite sindrom nemirnih nog in njihovo zatekanje,
 • uredite prebavo,
 • skrajšate čas zdravljenja vseh oblik nadležnega herpesa...

  S povezovanjem v NAPETOSTNI KROG (++ in - -) se po fizičnih poškodbah ali operacijah tkivo bistveno hitreje obnavlja in celi.
BIOKROG sprostitveni krog pri desničarju

Ko se sistemi v organizmu uravnotežijo, se izboljša fizično in psihično počutje, posledično pa izginejo tudi motnje v delovanju organizma. Uporaba BIOKROG-a osveži telo in daje podoben občutek kot masaža ali akupunktura. V večini primerov ju lahko tudi nadomesti, saj se proces pričet med terapijo nadaljuje, dokler se organizem ne uskladi s prejetimi informacijami.