Biokrog

Je tehnični oziroma tehnološki pripomoček, ki omogoča sprostitev pretoka vitalne življenjske energije.


Človeško telo ima avro oziroma biopolje. Eden od teh nivojev je plazma, v kateri so premikajoči se elektroni. Elektroni prehajajo v naše telo preko sistema meridianov, torej akupunkturnih kanalov in receptorjev, kjer s svojim gibanjem zbirajo energijo, moč. Kot zaključek teh procesov se realizirajo biokemični procesi.


Eden od teh procesov je oksidacija glukoze, ki je izvor naše energije. Formalno ni jasno, kako oksidacija poteka, ker oksidacija glukoze poteka pri izjemno visokih temperaturah, temperatura našega telesa pa je 37 °C.


Kako je to mogoče? Telesna temperatura je srednja statistična vrednost. Vzemimo za primer zrak: temperatura zraka je 25 °C, ampak v zraku so molekule, ki imajo temperaturo –30 °C, in druge, ki imajo bistveno višjo energijsko vrednost, tako je povprečna temperatura 25 °C.
In ker tukaj velja povprečna vrednost, to za proces oksidacije glukoze pomeni, da morata tam, kjer pride do kontakta glukoze in kisika, ti dve molekuli imeti to višjo energijsko vrednost, sosednji molekuli pa imata povprečno temperaturo 37 °C. Proces oksidacije je usklajen proces, ki seveda ne škoduje sosednjim molekulam z nižjo temperaturo.

BIOKROG DR. YURI YATSKO

Kako to dosežemo?
Če k tema dvema molekulama pripeljemo elektron ustrezne energije, kar pomeni, da bo njegova energija natančno ustrezala tej znatno povečani temperaturi nekaj 100 °C, se prične proces oksidacije kot izvor energije. Tako nam energija elektronov, ki je prisotna v plazmi okrog našega telesa, preko akupunkturnega sistema zagotavlja te procese.

Ker pa živimo v umetnem okolju in smo pod vplivom različnih elektromagnetnih sevanj ter s tem tudi pod vplivom stresa, se je vse to popačilo in ima večina ljudi številne blokade pri premikanju elektronov v akupunkturnem sistemu. Biokrog nam omogoči, da se izognemo energijskim blokadam, kar pomeni, da se v organizmu vzpostavi izvorno stanje, kot dodatni učinek pa lahko telo tudi samo odstrani del blokad.

 

Zato z uporabo pripomočka Biokrog dajemo organizmu možnost, da se preko akupunkturnih kanalov (meridianov) omogoči lažja prevodnost, s čimer se sistem prične obnavljati oz. regenerirati.

Naš organizem je sistem, ki regulira samega sebe, vendar zaradi neprestanih pritiskov težko vzpostavi prvotno stanje. Biokrog pa s svojim načinom delovanja pomaga organizmu vzpostaviti prvotno stanje – organizem vrne na 'tovarniške nastavitve' oziroma ga 'resetira' v plazemskem delu.

To je smisel njegovega delovanja, saj se organizem regenerira in ponovno prične normalno delovati.

 

V današnjem času se vsakodnevno namerno ali nenamerno srečujemo z mnogimi elektronskimi napravami, daljinci in drugimi izvori sevanja, kot so tudi usmerjevalniki wi-fi ... Za organizem to pomeni, kot bi nas neprestano pretepali z vseh strani, ob takšni izpostavljenosti pa se energija deformira, kar občutimo kot utrujenost, nervoza, ...  S svojimi mislimi, stresnim življenjem in komunikacijo pa še dodatno prispevamo k temu stanju.

Seveda je vzpostavljanje primarnega stanja organizma nujno. Eden od načinov je, da se odpravimo v gozd ali pa živimo v mirnem naravnem okolju, kjer je možnost sprostitve večja. Če nimamo časa ali če nam vreme ne dopušča sprostitve v naravnem okolju, lahko ravnovesje v organizmu vzpostavimo s pomočjo pripomočka Biokrog.

 

Priporočam, da si omogočimo regeneracijo sistema in s tem nemoteno delovanje našega organizma.

Ravno BIOKROG je eden najboljših pripomočkov.

 

dr. Yuri Yatsko, 04.07.2018