Biokrog

To je tehnični oziroma tehnološki pripomoček, ki nam omogoča sprostitev pretoka vitalne življenjske energije.

Mi imamo avro, biopolje. Eden od teh nivojev je plazma. V plazmi so premikajoči se elektroni. Elektroni prehajajo v naše telo preko sistema meridianov, torej akupunkturnih kanalov in receptorjev, kjer s svojim gibanjem zbirajo energijo, moč. Kot zaključek teh procesov se realizirajo biokemični procesi.

Eden od teh procesov je oksidacija glukoze, ki je izvor naše energije. Formalno ni jasno kako oksidacija poteka, ker oksidacija glukoze poteka pri temperaturi petsto stopinj celzija, temperatura našega telesa pa je 37 stopinj.

Kako je to mogoče? Ravno zato je to mogoče, ker je telesna temperatura srednja statistična karakteristika. Recimo zrak. Primer: temperatura zraka je 25 stopinj, ampak v tem zraku so molekule, ki imajo temperaturo -30 stopinj in druge, ki imajo temperaturo 500 stopinj Celzija, tako je povprečna temperatura 25 stopinj.

In če tukaj velja povprečna vrednost, to za oksidacijo glukoze pomeni, da tam kjer pride do kontakta glukoze in kisika, morata ti dve molekuli imeti 500 stopinj Celzija, sosednji molekuli pa lahko imata 37 stopinj. Proces oksidacije ne škoduje sosednjim molekulam z nižjo temperaturo.

Kako to dosežemo? 

Če k tema dvema molekulama pripeljemo elektron ustrezne energije, to pomeni da bo njegova energija ustrezala temperaturi 500 stopinj Celzija, se prične proces oksidacije kot izvor energije.

Tako nam energija elektronov, ki je prisotna v plazmi okrog našega telesa, preko akupunkturnega sistema zagotavlja te procese.

BIOKROG DR. YURI YATSKO

Glede na to, da mi živimo v umetnem okolju pod vplivom različnih elektromagnetnih sevanj in tako pod vplivom stresa, je vse to postalo popačeno in večina ljudi ima številne blokade v sistemu premika elektronov v akupunkturnem sistemu. BIOKROG nam omogoči, da se izognemo teh blokad, kar pomeni, da se v organizmu vzpostavi izvorno stanje, kot dodatni učinek pa lahko telo tudi samo odstrani del blokad.

Zaradi tega lahko damo organizmu možnost, da z uporabo pripomočka BIOKROG preko akupunkturnih kanalov /meridianov/ omogočimo lažjo prevodnost, s tem pa se sistem prične obnavljati, regenerirati. Naš organizem je sistem, ki regulira samega sebe, vendar zaradi neprestanih pritiskov težko vzpostavi prvotno stanje. BIOKROG pa je pripomoček, ki s svojim načinom delovanja pomaga organizmu vzpostaviti prvotno stanje – organizem vrne na „tovarniške nastavitve“ oziroma reset v plazemskem delu.

To je smisel delovanja, saj se organizem regenerira in ponovno prične normalno delovati.

DR YATSKO O BIOKROGU

 

Z namerno ali nenamerno uporabo se srečujemo z mnogimi elektronskimi napravami, daljinci in drugimi izvori sevanja, kot so tudi wi-fi usmerjevalniki... Za organizem to pomeni kot bi nas neprestano pretepali z vseh strani, s takšno izpostavljenostjo pa se energetika deformira. Ko k temu dodamo še naše misli, stresno življenje in komunikacijo, še dodatno prispevamo k temu stanju.

Seveda potrebujemo vzpostavljanje primarnega stanja organizma. En način je, da se odpravimo v gozd ali da živimo v mirnem okolju. Tam je naravno okolje in je možnost za sprostitev večja. Če nimamo časa ali če nam vreme ni ugodno za sprostitev v naravnem okolju, lahko to naredimo z uporabo pripomočka BIOKROG in s tem vzpostavimo ravnovesje v organizmu.

Priporočam, da si omogočimo regeneracijo sistema in s tem nemoteno delovanje organizma.

Ravno BIOKROG je eden najboljših pripomočkov.

 

dr. Yuri Yatsko, 04.07.2018