VZDRŽEVANJE BIOKROGA:

Čiščenje zaslonov in elektrod:
Vaša energija na napravi pusti svoj subtilen odtis, zato je treba Biokrog občasno očistiti. Za čiščenje zaslonov in elektrod uporabite raztopino vode in sode bikarbone. Mehko krpo namočite v raztopino in nežno obrišite ekrana in elektrodi. Po čiščenju ostanke vlage obrišite s suho krpo, nato pa pripomoček Biokrog posušite na zraku. Enak postopek čiščenja uporabite tudi pri Biokrogu z vgrajenim kristalom in grafitom. Kristal in grafit še občasno sperite pod tekočo vodo in ju posušite na zraku, še bolje na soncu.

Priporočilo:
Če svoj Biokrog posodite komu drugemu, ga je treba dvakrat očistiti. Prvič ga očistite pred tem, ko ga uporabi druga oseba, in drugič, preden ga znova uporabite vi sami.

Navodila za ravnanje z Biokrogom:

1. Ne vlecite žic in zaslonov izpod telesa oziroma med uporabo, da ne bi naprave poškodovali.
2. Zaslonov ne prepogibajte ali zvijajte in ne ovijajte žic okrog njih, saj lahko večkratno prepogibanje prekine stike na spojih. 
3. Najšibkejši del vezja je spoj žice z zaslonom. 
4. Če se stik prekine, ga lahko popravite sami z naročilom nadomestnega dela ali pa ga v popravilo pošljete nam.

 

 

SHRANJEVANJE BIOKROGA:

Ko Biokrog redno uporabljate, ga imejte vedno pri roki, torej ga ne pospravljajte in pripravljate vsak dan znova. Najbolje ga je imeti na mehki ravni podlagi v prostoru, kjer ga tudi uporabljate. Za shranjevanje Biokroga lahko uporabite prostor pod posteljo, tako da blazino skupaj z napravo enostavno izvlečete. Na tak način boste za pripravo porabili najmanj časa.

BIOKROG v originalni embalaži:
Priročna originalna embalaža je poleg shranjevanja primerna tudi za prenašanje. Tako je Biokrog z vami, tudi ko ste na poti ali počitnicah.

BIOKROG SHRANJEVANJE VZDRŽEVANJE EMBALAŽA
BIOKROG EMBALAŽA SHRANJEVANJE