VZDRŽEVANJE BIOKROG-a:

Čiščenje ekranov in elektrod:
Vaša biološka energija na pripravi lahko pusti svoj prefinjen odtis, zato je potrebno pripravo BIOKROG občasno očistiti. Za čiščenje ekranov in elektrod uporabite mehko krpo namočeno v vodi z raztopljeno sodo bikarbono, posušite pa ga na zraku ali soncu.
Enak postopek čiščenja uporabite za izvedbo BIOKROG-a z vgrajenim kristalom in grafitom. Kristal in grafit občasno sperite pod tekočo vodo in ju posušite na zraku, še bolje na soncu.

Priporočilo:
V kolikor vaš BIOKROG posodite nekomu drugemu, ga je potrebno dvakrat očistiti. Prvič ga očistite pred tem, ko ga uporabi nekdo drug in drugič, preden ga znova uporabite vi sami.

Navodila za ravnanje z BIOKROG-om:

1. V izogib poškodbam ne vlecite žic in zaslonov izpod telesa oziroma med uporabo.
2. Zaslonov ne prepogibajte ali zvijajte in ne ovijajte žic okrog njih, saj lahko večkratno prepogibanje prekine stike na spojih.
3. Najšibkejši del vezja je spoj žice z zaslonom.
4. Če se stik prekine, ga lahko popravite sami z naročilom nadomestnega dela ali ga v popravilo pošljete k nam.

 

 

 

SHRANJEVANJE BIOKROG-a:

Ko BIOKROG redno uporabljate, priporočamo, da vam je vedno pri roki, torej ga ne pospravljate in pripravljate vsak dan znova. Najbolje ga je imeti na mehki ravni podlagi v prostoru, kjer ga tudi uporabljate. Za shranjevanje BIOKROG-a lahko uporabite prostor pod posteljo tako, da blazino skupaj s pripravo enostavno izvlečete. Na tak način boste za pripravo pripomočka porabili najmanj časa.

BIOKROG v originalni embalaži:
Priročna originalna embalaža je poleg shranjevanja primerna tudi za prenašanje. Tako je BIOKROG z vami tudi, ko ste na poti ali na počitnicah.

BIOKROG SHRANJEVANJE VZDRŽEVANJE EMBALAŽA
BIOKROG EMBALAŽA SHRANJEVANJE