BIOKROG_Vir vitalne življenjske energije Biokrog pripomoček za samozdravljenje

001

Začnite pri sebi! Bodite radovedni in nežni s seboj. Iz telesa odpravite svoje blokade in se začnite veseliti novih začetkov. Potrebna je le odprtost, iskrenost in želja po lepšem in bolj zdravem življenju. BIOKROG vašemu telesu vrača vitalno življenjsko energijo, odpravi motnje v delovanju organizma in vas ohranja v popolnem ranovesju.

POSTANITE NAJBOLJŠA RAZLIČICA SEBE!


Vabimo vas, da si zagotovite svoj BIOKROG in si na ta način sami na dolgi rok odpravite, zmanjšate ali preprečite resne težave.

Z nakupom prejmete DARILO: vadbena blazina in s plačilom po predračunu brezplačna poštnina.

  • 169,10

Biokrog_vibracija Biokrog pripomoček za samozdravljenje s kristali

002

Vaš odnos do sebe je najbolj odločilni dejavnik pri oblikovanju življenja, ki ga živite. Začnite se imeti radi. Mogoče to ni najlažje na svetu, vendar je vsekakor najpomembnejše. Spoznajte sebe na najbolj intimen način.

BIOKROG vašemu telesu vrača vitalno življenjsko energijo, odpravi motnje v delovanju organizma in vas ohranja v popolnem ranovesju.


POSTANITE NAJBOLJŠA RAZLIČICA SEBE!


Vabimo vas, da si zagotovite svoj BIOKROG in si na ta način sami na dolgi rok odpravite, zmanjšate ali preprečite resne težave.

Z nakupom prejmete DARILO: vadbena blazina in s plačilom po predračunu brezplačna poštnina

  • 219,60

BIOKROG za živali XL - pripomoček za zdravljenje večjih živali

003

Ker so živali sestavni del naše družbe, želimo vsem ljubiteljem in lastnikom živali še dodatno pomagati ter jim dvigniti zavest o pomenu zdravega odnosa do živali.

Živali si poleg vašega spoštovanja zaslužijo tudi najboljšo nego in oskrbo. Na enak način, kot spoštujete in skrbite za svoje prijatelje, starše in vašo družino, je treba storiti enako za svojega ljubljenčka. Zdravljenje vaše bolne ali poškodovane živali je odličen način, da pokažete, da vam je zanjo mar.

 

Brezplačna poštnina s plačilom po predračunu.

  • 119,00