Možgansko valovanje theta

Z BIOKROG-om do frekvence theta! V frekvenci možganov theta se aktivnost misli bistveno zmanjša. Večina ljudi te frekvence možganov ne doseže v budnem stanju. Najbolj presenetljivo dejstvo je, da se po končani samoterapiji z BIOKROG-om ta proces še vedno nadaljuje.

Več ...
Zavestno dihanje je predpogoj za dobro zdravje, energijo in bolj živahno počutje

Z BIOKROG-om še lažje dosežete želene rezultate, saj z njim povežete vse vaše sisteme v organizmu, hkrati pa vam za povečanje energije zadostuje že, da se sprostite in zavestno dihate.

Več ...
Kaj pomeni biti zdrav?

Ali je to številka na zdravstveni lestvici, podatek o krvnem tlaku, telo brez bolezni ali kaj drugega? Zdravje je lahko občutljiva tema. Kako naj bi izgledalo zdravje?

Več ...
Dr. Yuri Yatsko o Biokrogu

To je tehnološki pripomoček, ki nam omogoča sprostitev pretoka vitalne življenjske energije. Organizmu damo možnost, da z uporabo pripomočka BIOKROG preko akupunkturnih kanalov /meridianov/ omogočimo lažjo prevodnost, s tem pa se sistem prične obnavljati, regenerirati. Naš organizem je sistem, ki regulira samega sebe, vendar zaradi neprestanih pritiskov težko vzpostavi prvotno stanje. BIOKROG pa je pripomoček, ki s svojim načinom delovanja pomaga organizmu vzpostavit prvotno stanje – organizem vrne na „tovarniške nastavitve“ oziroma reset v plazemskem delu.

Več ...