Življenje se lahko znova začne takrat, ko se tako odločite

 


V današnjem stresnem svetu je dobro počutje še toliko bolj cenjeno.
Okolje, podnebje, naravne nesreče, skrb za zdravje nas in naših otrok, finančne težave, odnosi … – seznam je neskončen in nas nemalokrat pripelje do občutka stresa in s tem do vprašanja, kako se s težavami soočiti.


Zapisal sem nekaj misli o tem, kaj lahko sami storite, da odpravite stres in slabo počutje, ter kako si lahko povrnete pozitiven občutek o sebi in svojem življenju.
Pred nekaj leti sem imel precejšnje zdravstvene težave – kazale so se kot vse močnejše bolečine v trebuhu. Za takšno stanje nisem našel nobenega vzroka, bolečine pa so se s časom še stopnjevale. Obiskal sem zdravnika, ki je opravil pregled telesnih tekočin, ultrazvok notranjih organov in še nekaj specialističnih pregledov. Vsi izvidi so kazali optimalno stanje organizma. Kljub vestnemu delu in prizadevanju mi stroka ni znala pomagati. Spoznal sem, da moram zase postati odgovoren sam. Poskušal sem z drugačnim prehranjevanjem, pitjem raznih napitkov in spremembo načina življenja ter poiskal alternativne metode zdravljenja – a bolečine so ostajale. Na poti iskanja rešitve pa sem v tuji literaturi našel zelo površen opis neke posebne naprave. Vzbudila mi je precejšnje zanimanje, zato sem začel iskati ustrezne materiale in kmalu uspel sestaviti svojo napravo, ki sem jo poimenoval Biokrog. Že po prvi uporabi sem opazil precejšnje izboljšanje spanca, kar sem pripisal zmanjšanju stresa in napetosti. Bolečine v trebušni votlini so se po 10-minutni uporabi Biokroga občutno zmanjšale, po enem tednu redne uporabe pa preprosto izginile. Vrnil se mi je tek, volja do življenja se je okrepila in ponovno sem se začel počutiti resnično živega.
Andrej

BIOKROG_O NAS_SREČNA DRUŽINA

Zagotovo je cilj vsakega človeka – in tako tudi vaš – udobno in čim lepše živeti življenje, ki nam je dano. Se tudi vi sprašujete, od kod slabi občutki, nelagodje, morda celo bolezenska stanja? Morda se že leta ukvarjate z izboljšanjem zdravja, morda ravno v tem trenutku čutite, da se vas nekaj loteva ali pa ste dobili diagnozo – vzroka pa še vedno ne poznate?


Človek, ki je prikrajšan za zdravje in dobro počutje, je nezadovoljen, razdražljiv ali celo jezen in se trudi najti razlago za stanje, v katerem se je znašel. Vsakdo ima pravico biti zdrav in srečen, s tem se gotovo strinjate.


Biokrog je priložnost za vse ljudi, ki so pripravljeni izboljšati svoje spanje ter fizično in duševno počutje ter si kot 'stranski učinek' povrniti zdravo in srečno življenje. Svoje počutje izboljšate na zelo preprost in prijeten način ter vzpostavite notranje ravnovesje, za kar ne potrebujete druge osebe, elektrike ali kakšnega drugega zunanjega vpliva.


Biokrog je edinstvena in učinkovita naprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega polja.


Ko se počutimo resnično dobro, naše telo izžareva zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki pa postanejo naš način življenja.


Spremenite svoje počutje, spremenite svoje življenje!

Andrej, Majda in Pia

BIOKROG_naravno samozdravljenje_za ljubitelje zivali