Življenje se znova začne takrat, ko se vi tako odločite

 


 

V današnjem stresnem svetu je dobro počutje še toliko bolj cenjeno.

Zapisal sem nekaj misli o tem, kaj lahko sami storite, da odpravite stres in slabo počutje, ter kako si lahko povrnete pozitiven občutek o sebi in svojem življenju.

Pred nekaj leti sem imel precejšnje zdravstvene težave – kazale so se kot močne bolečine v trebuhu. Za takšno stanje nisem našel nobenega vzroka, bolečine pa so se s časom samo stopnjevale.
Obiskal sem zdravnika, ki je opravil pregled telesnih tekočin, ultrazvok notranjih organov in še nekaj specialističnih pregledov. Vsi izvidi so kazali optimalno stanje organizma. Kljub vestnemu delu in prizadevanju mi stroka ni znala pomagati. Spoznal sem, da moram zase postati odgovoren sam. Poskušal sem z drugačnim prehranjevanjem, pitjem raznih napitkov in spremembo načina življenja ter poiskal alternativne metode zdravljenja – a bolečine so ostajale.
Na poti iskanja rešitve pa sem v tuji literaturi našel zelo površen opis na oko dokaj preprostega pripomočka. Vzbudila mi je zanimanje, zato sem začel iskati ustrezne materiale in kmalu uspel sestaviti svojo napravo, ki sem jo poimenoval Biokrog.
Že po prvi uporabi sem opazil notranji mir in precejšnje izboljšanje kvalitete spanca. Zagotovo je bil učinek uporabe pripomočka razlog za precejšnje zmanjšanje stresa ter sproščenost celega telesa. Napetosti so sčasoma zmanjšale na minimum, bolečine v trebušni votlini pa so po nekajdnevni redni uporabi Biokroga preprosto izginile. Vrnil se mi je tek, volja do življenja se je okrepila in ponovno sem se začel počutiti resnično živega.
Andrej

BIOKROG_O NAS_SREČNA DRUŽINA

Zagotovo je cilj vsakega človeka – in tako tudi vaš – udobno in čim lepše živeti življenje, ki nam je dano. Se tudi vi sprašujete, od kod slabi občutki, nelagodje, morda celo bolezenska stanja? Morda se že leta ukvarjate z izboljšanjem zdravja, morda ravno v tem trenutku čutite, da se vas nekaj loteva ali pa ste dobili diagnozo – vzroka pa še vedno ne poznate?


Človek, ki je prikrajšan za zdravje in dobro počutje, je nezadovoljen, razdražljiv ali celo jezen in se trudi najti razlago za stanje, v katerem se je znašel. Vsakdo ima pravico biti zdrav in srečen, s tem se gotovo strinjate.


Biokrog je priložnost za vse ljudi, ki so pripravljeni izboljšati svoje spanje ter fizično in duševno počutje ter si kot 'stranski učinek' povrniti zdravo in srečno življenje. Svoje počutje izboljšate na zelo preprost in prijeten način ter vzpostavite notranje ravnovesje, za kar ne potrebujete druge osebe, elektrike ali kakšnega drugega zunanjega vpliva.


Biokrog je edinstvena in učinkovita naprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega polja.


Ko se počutimo resnično dobro, naše telo izžareva zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki pa postanejo naš način življenja.


Spremenite svoje počutje, spremenite svoje življenje!

Andrej, Majda in Pia

BIOKROG_ANTISTRESS_SAMOZDRAVLJENJE