Življenje se začne na novo takrat, ko se tako odločite

 


V stresnem svetu, v katerem živimo, je dobro počutje še toliko bolj cenjeno.

Okolje, podnebje, naravne nesreče, skrb za zdravje nas in naših otrok, finančne težave, odnosi – seznam je neskončen in nemalokrat nas pripelje do občutka stresa in do vprašanja,  kako se s težavami soočiti.

Predstavljam vam, kaj lahko sami storite, da odpravite stres in negotovost ter kako si povrniti pozitiven občutek o sebi in svojem življenju.

Pred 5 leti sem imel precejšnje zdravstvene težave, ki so se kazale kot bolečine v trebušni votlini, kar se je s časom le stopnjevalo. Za takšno stanje nisem našel nobenega vzroka, bolečine pa so postajale čedalje hujše. Obiskal sem zdravnika, ki mi je opravil pregled telesnih tekočin, UZ notranjih organov in še nekaj specialističnih pregledov. Vsi izvidi so kazali na optimalno stanje organizma. Kljub vestnemu delu in prizadevanju, mi stroka ni znala pomagati. Spoznal sem, da moram zase postati odgovoren sam. Poskušal sem z menjavo hrane, pitjem raznih napitkov, spremembo načina življenja, poiskal sem alternativne metode zdravljenja, a bolečine so ostajale. Na poti iskanja rešitve, sem v tuji literaturi našel zelo površen opis priprave. Lotil sem se iskanja ustreznih materialov in uspel sestaviti svoj BIOKROG. Že po prvi uporabi sem opazil občutno boljši spanec, za kar je bil razlog zmanjšanje stresa in napetosti. Bolečine v trebušni votlini so se po 10-minutni uporabi Biokrog-a občutno zmanjšale, po enem tednu redne uporabe pa preprosto izginile. Vrnil se mi je apetit, volja do življenja se je okrepila in ponovno sem se začel počutiti resnično živega. (Andrej)

BIOKROG_O NAS_SREČNA DRUŽINA

Zagotovo je cilj vsakega posameznika in tako tudi vaš, udobno in čim lepše živeti življenje, ki nam je dano v tem trenutku.

Ali se tudi vi sprašujete od kod slabi občutki, nelagodje, morda celo bolezenska stanja? Morda se že leta ukvarjate z izboljšanjem zdravja ali pa ravno v tem trenutku čutite, da se vas nekaj loteva, ste dobili diagnozo, a vzroka še vedno ne poznate?

Človek prikrajšan za zdravje, se počuti nezadovoljno, razdražljivo ali celo jezno in se trudi najti razlago za stanje, v katerem se je znašel. Mar mislite, da nimate pravice biti zdravi in srečni?

BIOKROG je priložnost za vse ljudi, ki so pripravljeni izboljšati spanje, fizično in duševno počutje in kot stranski učinek povrniti si zdravo ter srečno življenje. Gre za zelo preprost in prijeten način izboljšanja vašega počutja in doseganja notranjega ravnovesja, kjer ni potrebe po prisotnosti druge osebe, elektrike ali kakšnega drugega zunanjega vpliva.

BIOKROG je edinstvena in učinkovita priprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega telesa.

Ko se počutimo resnično dobro, naša telesa izžarevajo zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki pa postanejo naš način življenja.

Spremenite počutje, spremenite Vaše življenje!

Andrej & Majda & Pia

BIOKROG_naravno samozdravljenje_za ljubitelje zivali