Raziskovanje se začne z iskreno namero

Vsak človek v sebi nosi zapis neustavljive radovednosti in namere  po širši sliki zavedanja in izboljšanja lastnega življenja. Ko dobimo vpogled v ozadje svojih čustev, misli in načinov delovanja v vsakdanjem življenju, se lažje prepustimo trenutnim občutkom in opustimo stare navade, vzorce in mišljenje za sabo. Ker več ko ozavestimo, bolj ko se razgalimo, več bolečine ko sprostimo, bolj se v življenju počutimo svobodno. Ni nam treba več nositi čustvenega bremena in ga skrivati pred drugimi, da nas ne bi videli, kakšni smo. Tako smo lahko to, kar v resnici smo.

Ne ukvarjajte se z drugimi, ukvarjajte se s svojimi reakcijami, s svojimi občutki in s svojo energijo. Samo na tak način lahko kaj spremenimo v sebi in posledično tudi v svetu.  Ko smo v stiku s seboj, smo dober zgled tudi drugim.

Človek z lastno namero, kaj si od življenja želi, postane nova oseba in prične ustvarjati po lastni izbiri drugačno podobo samega sebe. Spremeni svoje lastno prepričanje in s tem pridobi nov pogled na trenutno situacijo.

Svetovanje in vibracijska samoterapija z Biokrog-om:

♥BREZPLAČNA ura individualnega svetovanja (60 min) :


    (svetovanje: 45 min,  vibracijska samoterapija: 15 min)

 

Svetovanje po predhodnem dogovoru na telefon št. 051 657 600 ali na mail info@biokrog.si.