Revolucionarni Eemanovi zasloni za DOSEGO NOTRANJEGA RAVNOVESJA

 

Sprememba kot izbira, ne kot reakcija

Zdi se, da se človeška bitja upiramo spremembam, dokler se razmere ne poslabšajo in postanejo tako neprijetne, da ne moremo več nadaljevati kot prej. To velja tako za posameznike kot za družbo. Čakamo na krizo, travmo, izgubo ali bolezen, da spoznamo, kdo smo, kaj počnemo, kako živimo, kaj čutimo, kaj verjamemo in kaj vemo. Na osnovi tega se potem odločimo in sprejmemo pravo spremembo. Pogosto potrebujemo najslabši scenarij, da začnemo sprejemati odločitve in ukrepati v podporo zdravju, odnosom, karieri, družini in prihodnosti.

Vsakega človeka lahko obveznosti in napori spravijo iz ravnovesja.
Stres je postal epidemija sodobnega časa. Raziskave so pokazale, da je skoraj 90% obiskov pri zdravnikih in več kot 75% izostankov iz dela posledica nakopičenega stresa. Stres je eden od glavnih povzročiteljev sodobnih bolezni kot so glavoboli, kronična utrujenost, povečani krvni tlak, migrene, alergije, diabetes, …
Bolečina ( fizična, duševna ali čustvena) se doživi kot posledica neravnovesja v organizmu. Ustvarijo se blokade. Vitalna življenjska energija ne kroži prosto po energetskih poteh. Zaradi porušenega ravnovesja v energetskem sistemu, se tako stanje najpogosteje odraža kot glavobol, mišična napetost ali kot nepojasnjena bolečina na posameznem delu telesa. Daljše vztrajanje v takem stanju vodi v razvoj resnih sodobnih bolezenskih stanj (stres, depresija, izgorelost,....).


BIOKROG ali Eeman-ovi zasloni za dosego notranjega ravnovesja

L. E. Eeman (1889-1958)

Eeman, inovator polarnostnih zaslonov, je v svoji ordinaciji na Harley Street v Londonu opravljal terapije s tem pripomočkom. Ta način zdravljenja je poimenoval vibracijsko zdravljenje. V sodelovanju s strokovnjaki iz področja psihologije, kemije in družinske medicine je preučeval sposobnosti organizma za samozdravljenje z lastno energijo. Po več desetletjih obsežnih raziskav in več tisoč ozdravljenimi bolniki je njegova naprava postala znana kot "Eeman-ovi zasloni". V svojih knjigah "Cooperative Healing" in „Technique of Conscious Evolution“, v katerih je zajel petindvajset let intenzivnega raziskovanja o delovanju te priprave na telo, kar je dokumentiral kot naravno energijo, ki jo proizvaja človeško telo in mu omogoča delovanje in obstoj.

BIOKROG je učinkovita priprava za sprejemanje podrobnih informacij o celotnem telesu neposredno iz lastnega energijskega telesa. Gre za zelo preprost in prijeten način samoterapije, kjer ni potrebna prisotnost druge osebe, elektrike ali kakšnega drugega zunanjega vpliva. V trenutku, ko se povežete z BIOKROG-om, že po nekaj sekundah zaznate prijetno mravljinčenje na posameznem delu telesa, začutite srčni utrip, pojav prijetne toplote ali občutek hladu. Vse te zaznave sporočajo, da je proces stekel.

Po opravljeni samoterapiji opazite občutno izboljšanje splošnega počutja in sproščenosti, kar pomeni, da ste brez stresa. V tem stanju tudi spanec postane mnogo bolj kvaliteten in učinkovit, v določenih primerih se čas potreben za počitek celo zmanjša.


O POLARNOSTNI TERAPIJI

Sodobne znanstvene raziskave šele začenjajo dokumentirati preprosto resnico, ki je že več tisoč let osnova raznih naprednih medicinskih tradicij in je revolucionarna - kako razmišljamo o našem zdravju? Polarnostna terapija je na vrhu te revolucije, s čimer je znanstvena študija o energiji iz področja kvantne fizike in pospeševalcev jedrskih delcev postala uporabna in sedaj tudi dostopna vsakemu posamezniku.
Polarnostno terapijo je razvil dr. Randolph Stone (1890-1981), osteopat, kiropraktik in naturopat, ki je želel vključiti znanja in pristope vzhodne medicine v načine zdravljenja z zahodnim razumevanjem in delovanjem. Med znanja vzhodnih tradicij štejemo refleksoterapijo, akupresuro, tradicionalno kitajska medicino, jogo in ayurvedo.
Toda Polarnostna terapija je več kot le zbirka tehnik - v bistvu je to niz načel o ravnovesju in pretoku življenjske energije, za kar Dr. Stone meni, da je osnovno bistvo vseh zdravilnih veščin. To potrjuje vedno večje število zdravstvenih delavcev, kot so psihoterapevti, fizioterapevti, kiropraktiki in strokovno usposobljeni maserji, ki uspešno vključujejo polarnostno terapijo v svoje delo.
Polarnostna terapija deluje na nivoju sub-atomske fizike – gre za vznemirljivo novo paradigmo energetskega zdravljenja!

 

BIOKROG - pripomoček za repolarizacijo telesa

Elektromagnetno polje opravlja ključno delo za vzdrževanje zdravega organizma. V načinu povezave telesa, ki nam jo omogoča BIOKROG, povežemo nasprotne si pole različnih delov telesa in vzpodbudimo kroženje energije - repolariziramo telo. Gre za proces prerazporejanja in uravnoteženja energije v posameznih delih telesa in celotnem organizmu.

Skica prikazuje klasično delitev polov človeškega telesa pri desničarju


Pri desničarju so glava, desna roka in desna noga pozitivno nabiti deli anatomije, medtem ko sta spodnjii del hrbtenice, leva roka in leva noga negativno polarizirani deli anatomije.
Pri levičarju pa imata leva roka in noga pozitivno polarnost, desna roka in noga pa negativno. Ko so negativni in pozitivni deli telesa medsebojno fizično povezani, se omogoči proces kroženja vitalne življenjske energije. Energija steče neovirano, omogoča repolarizacijo telesa, kar odpravlja motnje v delovanju organizma in zagotavlja odlično počutje. Polarnostni zasloni služijo tudi zavedanju, da so naša telesa, čustva in misli resnično oblike energije.

Z uporabo BIOKROG-a odpravimo stres in s tem povezane motnje v delovanju organizma. Telo se očisti toksinov in parazitov, kar se odraža v obliki doseženega notranjega ravnovesja in povečane vitalne življenjske energije.

Ko se počutimo resnično dobro, naša telesa izžarevajo zdravje in vitalnost, pozitivne misli in prijetni občutki pa postanejo naš način življenja.