Priporočam športnikom za dvig splošne telesne energije in regeneracijo po treningu

Biokrog sem imel možnost preizkusiti med prvimi, tako da lahko govorim o njegovih učinkih v daljšem časovnem razdobju. Dobra stvar. Kot kolesar tekmovalec - amater ga priporočam športnikom za povečanje pretoka energije na celični ravni, dvig splošne telesne energije, regeneracijo po treningu in za dobro spanje brez morečih sanj. Tako telo kot pulz se umirita, spanec je miren, brez nepotrebnega, vmesnega prebujanja.

Več ...
Odpravil sem bolečino po poškodbi noge

Ko sem prvič uporabil Biokrog, sem začutil izrazit srčni utrip, blago mravljinčenje po telesu in občutek toplote na mestu poškodbe na nogi, katero sem dobil pred kratkim. Po nekajkratni uporabi Biokroga, bolečine v nogi ne čutim več in mravljinčenje je izginilo. Počutje po uporabi Biokroga je pozitivno.

Več ...
Popolnoma odpravila ponavljajoče angine, anksioznost in tesnobe

Med meditacijo mi pomaga hitreje sprostiti telo in doseči stanje brez misli. Lažje začutim prisotnost svojega zavedanja. Prvotni namen nakupa Biokriga je bilo moje zdravstveno stanje – vrtoglavice, anksioznost, melanholija in utrujeno telo, ki se sploh ni moglo sestaviti. Ko sem ležala na Biokrogu sem čutila, da je moje telo popolnoma sproščeno.

Več ...
Dvignil sem energijo, povečal fokus in popolnoma odpravil težave s sinusi

Kot velika večina ljudi sem tudi jaz imel težave s pomanjkanjem energije, fokusom in posledično padcem imunskega sistema. Nonstop sem imel zabasan nos, nikoli se nisem pozdravil do konca. Nazadnje sem imel kronično vnetje sinusov in posledično izgubil vonj.

Več ...
Odpravila sem alergije, prehlade in odprla nosne kanale

Za BIOKROG sem izvedela od prijateljice, ki ga že ima in je nad njim navdušena. Po redni uporabi se mi je alergija na pršico izboljšala. Imam občutno manj težav z zaprtjem nosnih kanalov in izcedkom iz nosu in s tem posledično tudi lažjem dihanjem. Ravno tako sem ugotovila, da pomaga pri kakršnem koli prehladu ali bolečem grlu, saj se takoj po uporabi BIOKROG-a počutje izboljša in bolečine zmanjšajo.

Več ...
Z BIOKROG-om nad išias, bolečinam v križu, glavobolom in motnjami v delovanju ščitnice

Biokrog mi je pomagal odpraviti številne težave. Po padcu na trdo podlago sem občutila veliko bolečino, kar se je razvilo v išias. Zdravila sem se na veliko načinov, vendar mi nobeden od njih ni olajšal bolečine v nogi. Po prvi uporabi Biokroga sem na oboleli nogi začutila toploto in mravljince. Po tretji uporabi, je bolečina (išias) popolnoma izvenela.

Več ...
BIOKROG mi polepša dan in poskrbi za mojo energijo

Že, ko sva prvič vzpostavila kontakt in se povezala, sva vedela, da sva si namenjena. S prvim stikom sem začutila lepo belo svetlobo na področju glave, v predelu trebuha mravljinčenje in potem, ko se zares sprostiš in zaupaš, začutiš lepo energijo po celem telesu in nasmeh na ustih.

Več ...
Povrnila sem si spanec, izostrila sluh, vonj in okus ter dvignila srčni utrip

Občutno lažje dihanje, povečan srčni utrip (prej 40 na min.), izostreni sluh, vonj in okus, trdno spanje - to so rezultati že po nekajdnevni uporabi Biokroga. Energija, ki se ustvarja v telesu, blagodejno deluje na moje počutje po napornem dnevu in stresu, ki je povezan z mojim načinom življenja, razbija blokade, uravnoveša um in telo, umirja in utiša um. Verjamem, da postavlja stvari na svoje mesto.

Več ...