BIOKROG za živali XL - pripomoček za zdravljenje večjih živali

003

Ker so tudi živali del našega življenja, želimo pomagati vsem ljubiteljem in lastnikom živali ter jih ozaveščati o pomenu zdravega odnosa do živali.

Živali si poleg spoštovanja zaslužijo tudi najboljšo nego in oskrbo. Na enak način kot spoštujete in skrbite za svoje prijatelje, starše in družino, poskrbite tudi za svojega ljubljenčka. Zdravljenje bolne ali poškodovane živali je odličen način, da pokažete, da vam je zanjo mar.

 

S plačilom po predračunu je poštnina brezplačna.

 

Preberi več ...
  • 119,00
Opis izdelka

BIOKROG za živali XL - pripomoček za zdravljenje večjih živali

Biokrog je kot terapevtski pripomoček na voljo tudi za živali.
Živali so precej bolj dovzetne za vzpodbujanje elektromagnetnega valovanja v organizmu kot ljudje. To trditev potrjuje dejstvo, da delujejo nagonsko in se ne odzivajo na misli.

Biokrog je za konja nekaj povsem novega, zato se bo zagotovo kmalu odzval. Odziv bo pokazal s takojšnjim umirjanjem, lahko pa za krajši čas postane živahnejši, kar pokaže z nihanjem glave, prestopanjem, sklanjanjem glave ... Kmalu bo ugotovil, da mu je novo stanje prijetno, zato se bo sprostil in ne bo več čutil želje po iskanju udobnejšega položaja. Proces se bo pričel, žival pa ga bo mirno sprejemala.

Dimenzije posameznih delov naprave:

Biokrog je sestavljen iz dveh zaslonov in povezovalne žice. Zaslona sta iz medenine, ostali deli pa iz čistega bakra.

  • skupna dolžina naprave: 230mm
  • dimenziji mreže zaslona: 377 x 233mm
  • teža z embalažo: 600g